Mevrouw Direct
grote icoon directopzeggen

Direct Artsen zonder Grenzen

Telefonisch opzeggen?

  • Binnen enkele minuten opgezegd
  • Onze experts regelen uw opzeggingBereikbaar vanaf 09:00

90 ct/min

Artsen zonder Grenzen opzeggen

Adresgegevens

Artsen zonder Grenzen Plantage Middenlaan 14 1018 DD Amsterdam Zoek je andere contactgegevens zoals e-mailadres of rekeningnummer van Artsen zonder Grenzen? Kijk dan onderaan deze pagina naar de overige contactgegevens.

Contactgegevens

De donateurslijn van Artsen zonder Grenzen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag van 9 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is het gratis 0800 - 0102 nummer. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags. Dat zijn namelijk uren waarop het minste gebeld wordt.

1. Vul je gegevens in

* Ter bevestiging van opzegging

2. Type verzending

Telefonisch 100% opzeggarantie

Direct telefonisch opzeggen. We bieden 100% opzeg garantie en nemen al het werk uit handen.

Telefoon Icoon

3. Afronding

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Artsen zonder Grenzen
t.a.v. Klantenadministratie
Artsen zonder Grenzen Plantage Middenlaan 14 1018 DD Amsterdam Zoek je andere contactgegevens zoals e-mailadres of rekeningnummer van Artsen zonder Grenzen? Kijk dan onderaan deze pagina naar de overige contactgegevens.

Woonplaats, 24-10-2020

Betreft: opzeggen donatie

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij wil ik mijn donatie en bijbehorende incassomachtiging per direct opzeggen.

Naam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + plaats: Postcode, Woonplaats
E-mail:

Graag zie ik de bevestiging van deze opzegging tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Handtekening

Voor- en achternaam

Artsen zonder Grenzen eenvoudig opzeggen

Artsen zonder Grenzen opzeggen
Wil je je abonnement bij Artsen zonder Grenzen opzeggen? Dat kan heel eenvoudig en met 100% zekerheid via Directopzeggen. Vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Kies een type verzending en rond de betaling af. Daarna heb je er zelf geen omkijken meer naar: wij regelen de opzegging voor je.

Direct opzeggen via de telefoon kan ook. Onze experts regelen de opzegging binnen enkele minuten. Je betaalt dan alleen de telefoonkosten per minuut, verder is de opzegging dus gratis. Je ontvangt een bevestiging van Artsen zonder Grenzen per wanneer het contract en eventueel de automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie
Wil je direct zekerheid over je opzegging van Artsen zonder Grenzen? Als je opzegt via onze telefonische klantenservice, hoef jij je dankzij onze 100% opzeggarantie geen zorgen te maken. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaan wij voor je aan de slag. Dit is helemaal gratis en hoort ook bij de opzeggarantie van Directopzeggen.

Hoe kun je Artsen zonder Grenzen opzeggen?
Je kunt je opzegging bij Artsen zonder Grenzen via Directopzeggen op drie manieren doen, namelijk:

  • Per aangetekende brief
  • Per standaard brief
  • Telefonisch op 0900-1840

Onze experts zijn voor de telefonische service dagelijks tot 20:00 bereikbaar. We nemen je hierbij al het werk uit handen. Binnen enkele minuten wordt de opzegging voor je geregeld en je hebt 100% opzeggarantie.

Zekerheid van je opzegging met aangetekend verzenden
Artsen zonder Grenzen kun je ook opzeggen door een aangetekende brief te versturen. Op deze manier heb je bewijs van jouw opzegging. Het opzeggen wordt op deze manier niet alleen erg eenvoudig, maar je weet ook zeker dat Artsen zonder Grenzen de opzegbrief heeft ontvangen en je verzoek in acht neemt. Hier zul je vervolgens bevestiging van krijgen.

Automatische incasso blokkeren en storneren
Mocht het heel lang duren alvorens je een bevestiging ontvangt van jouw opzegging bij Artsen zonder Grenzen, kun je ervoor kiezen om de automatische incasso door je bank te laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft daarentegen wel bestaan totdat je daadwerkelijk hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt gekregen van Artsen zonder Grenzen.

Veelgestelde vragen

Het bedrijf of de organisatie waar ik wil opzeggen staat niet op de website. Kan ik evengoed opzeggen via directopzeggen.nl?
Ik wil de opzegbrief nog aanpassen, kan dat?
Is mijn klantnummer noodzakelijk voor de opzegging?
Krijg ik van jullie een bevestiging van de opzegging?
Het bedrijf of de organisatie waar ik wil opzeggen staat niet op de website. Kan ik evengoed opzeggen via directopzeggen.nl?

Je kunt dan gebruik maken van onze algemene opzegbrief. Wanneer de brief is gegenereerd kun je deze downloaden en zelf (aangetekend) verzenden. Vergeet niet om een handtekening te zetten! In het formulier van de algemene opzegbrief vul je naast je eigen gegevens ook de gegevens van het bedrijf of de organisatie waar je wilt opzeggen in.

Ik wil de opzegbrief nog aanpassen, kan dat?

Wanneer je de opzegbrief bijvoorbeeld download als een Word bestand, kun je deze nog naar wens aanpassen in de tekstverwerker.

Is mijn klantnummer noodzakelijk voor de opzegging?

Kun je je klantnummer eenvoudig achterhalen? Dan raden we je aan dit nummer wel toe te voegen aan de opzegbrief. Het kan natuurlijk zo zijn dat je je klantnummer van het bedrijf of de organisatie waar je wilt opzeggen niet kunt vinden. Gelukkig kan het opzeggen ook op basis van je naam en adresgegevens.

Krijg ik van jullie een bevestiging van de opzegging?

Je krijgt van ons altijd een bevestiging per mail. Wanneer de opzegging bij het bedrijf of de organisatie is doorgevoerd, zul je daar ook per mail een bevestiging van krijgen. Daar staat in per wanneer het contract en de automatische incasso worden stopgezet.

Menu