Mevrouw Direct
grote icoon directopzeggen

Direct Advanza

Telefonisch opzeggen?

  • Binnen enkele minuten opgezegd
  • Onze experts regelen uw opzegging

Nu bereikbaar tot 22:00 uur

90 ct/minAdvanza opzeggen

1. Vul je gegevens in

* Ter bevestiging van opzegging

2. Type verzending

Telefonisch 100% opzeggarantie

Direct telefonisch opzeggen. We bieden 100% opzeg garantie en nemen al het werk uit handen.

3. Afronding

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Advanza
t.a.v. Klantenadministratie
Advanza Turbinestraat 4 1014 AV Amsterdam

Woonplaats, 13-06-2024

Betreft: opzegging

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn contract met onderstaande gegevens per eerstvolgende mogelijkheid na dagtekening op.

Naam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + plaats: Postcode, Woonplaats
E-mail:

De incassomachtiging dient tegelijkertijd te worden beëindigd.

Graag zie ik de bevestiging van deze opzegging tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Handtekening

Voor- en achternaam

Advanza eenvoudig opzeggen

Advanza opzeggen
Wil je je abonnement bij Advanza opzeggen? Dat kan heel eenvoudig en met 100% zekerheid via Directopzeggen. Vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Kies een type verzending en rond de betaling af. Daarna heb je er zelf geen omkijken meer naar: wij regelen de opzegging voor je.

Direct opzeggen via de telefoon kan ook. Onze experts regelen de opzegging binnen enkele minuten. Je betaalt dan alleen de telefoonkosten per minuut, verder is de opzegging dus gratis. Je ontvangt een bevestiging van Advanza per wanneer het contract en eventueel de automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie
Wil je direct zekerheid over je opzegging van Advanza? Als je opzegt via onze telefonische klantenservice, hoef jij je dankzij onze 100% opzeggarantie geen zorgen te maken. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaan wij voor je aan de slag. Dit is helemaal gratis en hoort ook bij de opzeggarantie van Directopzeggen.

Hoe kun je Advanza opzeggen?
Je kunt je opzegging bij Advanza via Directopzeggen op drie manieren doen, namelijk:

  • Per aangetekende brief
  • Per standaard brief
  • Telefonisch op 0900-1840

Onze experts zijn voor de telefonische service dagelijks tot 20:00 bereikbaar. We nemen je hierbij al het werk uit handen. Binnen enkele minuten wordt de opzegging voor je geregeld en je hebt 100% opzeggarantie.

Zekerheid van je opzegging met aangetekend verzenden
Advanza kun je ook opzeggen door een aangetekende brief te versturen. Op deze manier heb je bewijs van jouw opzegging. Het opzeggen wordt op deze manier niet alleen erg eenvoudig, maar je weet ook zeker dat Advanza de opzegbrief heeft ontvangen en je verzoek in acht neemt. Hier zul je vervolgens bevestiging van krijgen.

Automatische incasso blokkeren en storneren
Mocht het heel lang duren alvorens je een bevestiging ontvangt van jouw opzegging bij Advanza, kun je ervoor kiezen om de automatische incasso door je bank te laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft daarentegen wel bestaan totdat je daadwerkelijk hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt gekregen van Advanza.

Veelgestelde vragen

Het bedrijf of de organisatie waar ik wil opzeggen staat niet op de website. Kan ik evengoed opzeggen via directopzeggen.nl?
Ik wil de opzegbrief nog aanpassen, kan dat?
Is mijn klantnummer noodzakelijk voor de opzegging?
Krijg ik van jullie een bevestiging van de opzegging?
Het bedrijf of de organisatie waar ik wil opzeggen staat niet op de website. Kan ik evengoed opzeggen via directopzeggen.nl?

Je kunt dan gebruik maken van onze algemene opzegbrief. Wanneer de brief is gegenereerd kun je deze downloaden en zelf (aangetekend) verzenden. Vergeet niet om een handtekening te zetten! In het formulier van de algemene opzegbrief vul je naast je eigen gegevens ook de gegevens van het bedrijf of de organisatie waar je wilt opzeggen in.

Ik wil de opzegbrief nog aanpassen, kan dat?

Wanneer je de opzegbrief bijvoorbeeld download als een Word bestand, kun je deze nog naar wens aanpassen in de tekstverwerker.

Is mijn klantnummer noodzakelijk voor de opzegging?

Kun je je klantnummer eenvoudig achterhalen? Dan raden we je aan dit nummer wel toe te voegen aan de opzegbrief. Het kan natuurlijk zo zijn dat je je klantnummer van het bedrijf of de organisatie waar je wilt opzeggen niet kunt vinden. Gelukkig kan het opzeggen ook op basis van je naam en adresgegevens.

Krijg ik van jullie een bevestiging van de opzegging?

Je krijgt van ons altijd een bevestiging per mail. Wanneer de opzegging bij het bedrijf of de organisatie is doorgevoerd, zul je daar ook per mail een bevestiging van krijgen. Daar staat in per wanneer het contract en de automatische incasso worden stopgezet.

Menu